Ava – nyfødt fotografering med far

Lea Boelskifte Familie, Nyfødt 0 Comments

I må lige et et billeder mere af min fotografering sammen med Ava og hendes forældre. Her sammen med hendes far – elsker det lille smil

Gravid Workshop – Michael Stief

Lea Boelskifte Gravid, workshop 0 Comments

Det er med stor glæde at fortælle af dygtige fotograf Michael Stief besøger København til November – han afholder 1 dags Workshop i mine lokaler på Vesterbro Søndag d. 05.11.2017.

Det bliver en enestående dag hvor han vil bla vi gennemgå hvordan du tager smukke billeder med Backlighting, Nude, daylight og meget mere.

Så er du fotograf med en passion for gravid billeder tjek nedenstående link – du har mulighed for at reservere din plads nu. https://www.maternity-photography-workshops.com/…/k…/denmark

Billederne er taget af @MichaelStief

Bh Lea

VEGA til Nyfødt fotografering

Lea Boelskifte Familie, Nyfødt 0 Comments

VEGA – 2 uger
Jeg har haft fornøjelse af skønne lille Vega og hendes søde forældre – som var forbi til nyfødt fotografering. TAK for besøget!

Nyfødt

Lea Boelskifte Familie, Nyfødt 0 Comments

Jeg har drømmejobbet som fotograf, det er så fantastisk at lave det der ligger mit hjerte nært. Tak til alle mine søde kunder som lægger vejen forbi mit studio på Vesterbro i København. Håber i har en dejlig sommer!

Sarah 3 år til fotografering

Lea Boelskifte Børn, Familie 0 Comments

Charmerende pige – Sarah 3 år
Det var en stort fornøjelse at fotografere hende og helt fantastisk at hun så hurtigt følte sig godt tilpas foran kameraet under vores fotografering. Tak for besøget!!

Helene til gravid fotografering

Lea Boelskifte Familie, Gravid 0 Comments

Helene var forbi for lidt tid siden til hendes gravid fotografering hvor hun også fik 1 times styling af en professionel makeup artist. Nu er hun Mor for anden gang til den skønneste lille dreng, som jeg fotografere igår sammen med hele familien. Ønsker jer stort tillykke! Glæder mig til at sende jeres galleri med alle de skønne nyfødt billeder. Dejlig dag derude!

Så kom Ava til verden – nyfødt fotografering

Lea Boelskifte Familie, Nyfødt 0 Comments

Jeg havde for nogle dage siden den store fornøjelse at fotografere denne fantastiske trekløver – Stort tillykke Christopher og Tamara med jeres skønne Ava.

små skønne fødder – nyfødt session

Lea Boelskifte Børn, Nyfødt 0 Comments

Kan ikke stå for de her strittende tæer – En af de fotograferinger som jeg holder meget af er nyfødt fotografering. Fantastisk at være med til at skabe minder fra starten af en nyt lille menneske.