Malin – gravid fotografering

Lea Boelskifte Ikke kategoriseret 0 Comments

M A L I N – for lidt tid siden havde jeg fornøjelsen af at fotografere Malin til hendes gravid fotografering i mit studio. Det blev til utrolig mange fine billeder, men forskellige udtryk – ikke så underligt, da Marlin har erfaring med at arbejde som model. Jeg ser meget jeg frem til at få hendes billeder klar. Ønsker hende alt det bedste med motherhood som er lige om hjørnet.

Beautiful curves – gravid fotografering

Lea Boelskifte Gravid 0 Comments

Kvinde kroppen er for vild – og jeg holder meget af at tage disse gravid billeder, som bliver et fint minde for familien om graviditeten som hurtig er overstået.

Kamme og tvillingerne til nyfødt fotografering

Lea Boelskifte Nyfødt 0 Comments

Mød den sødeste storesøster Kamma og tvillingerne Hektor & Elin, som jeg have fornøjelsen af at fotografere igår. Mit studio var fyldt med kærlighed 💕

S e l m a – baby fotografering

Lea Boelskifte Børn 0 Comments

Så blev galleriet til søde Selmas forældre klar – er hun ikke bare den skønneste lille pige på 1 år. Vi fik så mange søde billeder fra vores fotografering sammen. Er overbevist om at jeg har det bedste arbejde, elsker det!!!!

Galleri ramme af en meget skøn nyfødt lille pige

Lea Boelskifte Nyfødt 0 Comments

I en lang periode har efterspørgslen på digitale filer været stor, men et smukt fine art print i en håndlavet 40×50 cm galleri ramme er et hit. Får i printet jeres billeder?

Smukke Sophie – gravid fotografering

Lea Boelskifte Gravid, Nyfødt 0 Comments

Jeg har haft den store fornøjelse at fotografere Sophie og hendes mand til deres gravid fotografering i mit foto studio – de venter deres første barn. Mange tak for jeres besøg!

Velkommen Ingeborg – skøn nyfødt fotografering

Lea Boelskifte Familie, Nyfødt 0 Comments

Mød Sixtus, Alvilda og lille søster Ingeborg – det var en stor fornøjelse at fotografere denne dejlige trekløver. Søskende kærlighed når den er bedst!

Clara – smukke gravid billeder i sort / hvid

Lea Boelskifte Gravid 0 Comments

I får lige et par billeder mere af skønne Clara fra hendes gravid fotografering – elsker sort/hvid billeder! Ha en skøn dag derude.