Min store dreng til fotografering

Lea Boelskifte Børn 0 Comments

Det er ikke så ofte at jeg få min store dreng Sebastian som lige er fyldt 9 år foran mit kamera – men for nogle dage siden lykkes det at få ham overtalt til at besøge mit studio til hans fotografering. Vi fik taget mange fine af ham – Her er et af mine favoritter.

GIVEAWAY – vind en mini børne fotografering inkl en fin A3 ramme med fine art print

Lea Boelskifte Børn, Familie 0 Comments

• GIVEAWAY •
Jeg har haft mit skønne fotostudio i 5 år og det skal fejres med en giveaway – jeg har derfor besluttet at sætte en mini børne fotografering inkl en smuk A3 ramme inkl fine art print på højkant.
For at deltage skal du FØLGE @littlenordicphotography her på INSTAGRAM samt tagge et par venner i dette opslag. Tagger du dine venner på FACEBOOK & INSTAGRAM for du dobbelt chance.
Præmien skal bruges inden d. 01.03.2019. (Vinderen finder vi søndag d. 14 okt 2018)
Konkurrencen er ikke sponsoreret el i samarbejde med instagram eller facebook. .

børne fotografering – skønt besøg af Alvin og familie

Lea Boelskifte Børn, Familie 0 Comments

nogle gange er det helt simple portræt bare fantastisk – syntes Alvin giver det skønneste blik på dette billede. Det var en fornøjelse af have ham og hans søde lille søster forbi mit studio for lidt tid siden til jeres fotografering.

Mille til nyfødt fotografering

Lea Boelskifte Gravid, Nyfødt 0 Comments

Idag var lille nyfødt Milles forældre forbi og vælge deres billeder fra vores nyfødt fotografering i mandags – for mig er det altid vildt skønt at vise billederne frem efter forældrene har gået og ventet på at se resultatet. Her ser i et af mine favoritter fra galleriet, er hun ikke bare skøn!!

Agnes med hendes forældre til familie fotografering

Lea Boelskifte Børn 0 Comments

Søde lille Agnes – det var en fornøjelse at få besøg af familien som vi taget mange fine billeder af Agnes og alle tre sammen – så fint et minde. Mange tak for besøget i mit fotostudio.

Alvin & Agnes til børne fotografering

Lea Boelskifte Børn, Familie 0 Comments

Tjek lige de her søde børn Alvin og Agnes som var forbi til deres børne fotografering i mit studio i københavn på vesterbro – følger mig så heldig at jeg får lov til at fotografere børn i så mange forskellige aldre. Som i kan se levere Alvin og Agnes så mange fine udtryk. Ha en dejlig Onsdag derude 🙂

Jeg har haft fornøjelse af at fotografere søde lille Isabella igen – baby fotografering

Lea Boelskifte Børn, Familie 0 Comments

Sidste gang var Isabella var forbi mit fotostudio var det til hendes nyfødt fotografering – så det var med stor glæde at tage hendes billeder igen til hendes baby fotografering. Det er så vildt at se hvormeget der sker på de få måneder.