ISHA, MEDINA & HANNAH ✨nyfødt fotogarfering

Lea Boelskifte Ikke kategoriseret 0 Comments

Hvor jeg nyder at tage billeder af søskende og hele familien under en nyfødt fotografering – så fint et minde fra starten af et nyt familiemedlem liv. Her ser i Hannah sammen med hendes søstre Isha og Medina. Så skønt en trekløver! Tak for besøget.

V I B E & L A U S T – har været på besøg til nyfødt fotografering

Lea Boelskifte Børn, Nyfødt 0 Comments

Det var en fornøjelse at tage billeder af skønne Vibe og hendes lillebror Laust. Familien har bla. valg dette motiv til en fin ramme som jeg glæder mig til at levere til dem. (til info er dette motiv sammensat af 2 billeder, så lille Laust har i virkligheden hans Mor ved siden af sig med en hånd på sig for at sikre at der ikke sker ham noget under optagelsen)

Liv til gravid fotografering

Lea Boelskifte Nyfødt 0 Comments

Jeg har haft det sødeste par (Liv & Michael) forbi til deres gravid fotografering. Det var en fornøjelse at tage deres billeder til denne session – men nu ser jeg frem til at møde deres lille pige til næste besøg, hvor det er deres lille nyfødte pige som skal fotograferes. Glæder mig til at skabe nogle minder igennem billeder fra starten af deres smukke kommende trekløver.

Stephanie til gravid fotografering

Lea Boelskifte Gravid, Nyfødt 0 Comments

Jeg har haft fornøjelse af at fotografere smukke Stephanie til hendes gravid fotografering – inden hun kom foran kameraet fik en en dejlig behandling af min dygtige makeup artist, så hår og makeup sad perfekt. Der er ikke noget mere fascinerende end en gravid kvindekrop, holder så meget af at være med til at skabe minder fra den tid.

Søskende – nyfødt fotografering

Lea Boelskifte Familie, Nyfødt 0 Comments

Så er tvillingerne Hektor & Elin´s billeder ved at være klar og jeg glæder mig utroligt meget til at sende de billeder deres søde forældre har valgt fra nyfødt fotograferingen.

Den skønneste lille nyfødte dreng – nyfødt fotografering

Lea Boelskifte Gravid, Nyfødt 0 Comments

Idag arbejder jeg bla. på at fine redigere de udvalgte nyfødt billeder fra galleriet til denne skønne drengs Mor – glæder mig meget til at leverer mange smukke digitale filer samt nogle fine art print i størrelse 20×30 cm. Jeg er sikker på at de nok skal bringe familien glæde 🙂 Forsat god fredag!

Børne fotografering – tvillingerne Elton, Alfred og jeres storesøster Filippa

Lea Boelskifte Børn 0 Comments

Mød tvillingerne Elton, Alfred og jeres storesøster Filippa ✨ det var en fornøjelse at have dem på besøg i mit studie til fotografering sammen med deres forældre.