Fotograferinger


Gravidfotografering

Tiden som gravid er helt unik! Visheden om at der inde i maven ligger et nyt familiemedlem, følge maven og barnets udvikling er både fascinerende og helt enestående. Forevig tiden med billeder af dig selv med den smukke mave. Det er et vidunderligt minde.

Book her

Nyfødtfotografering

En nyfødt-fotografering kræver særlig omsorg og nærvær. Omgivelserne er nænsomt tilpasset den lille. Lige fra et tempereret rum, der passer til den nyfødtes krop, rolige og bløde omgivelser og et langsomt tempo med omsorg for den lille, som det vigtigste.

Book her

Børnefotografering

Børnefotografering er noget som jeg virkelig holder meget af. Jeg fokuserer på, at det skal være på børnenes betingelser, og det er en selvfølge at det også skal være sjovt. Min oplevelse er, at de bedste billeder tages, når børnene føler sig godt tilpas.

Book her

Book en fotosession i mit studio og få nogle klassiske og naturlige billeder.

 
Før en fotografering kan du bestille tid online og find en tid når det passer dig – eller skriv en besked til mig og vi aftaler tidspunktet over mail. Inden du kommer til mit studie, får vi en snak over telefonen eller via e-mail, så slutresultatet bliver i overensstemmelse med dine tanker og ønsker til billederne. Produkt pakkerne er fremvist i mit studio, så du kan se hvilken pakke som passer dig bedst.

Efter 14 dage mødes vi i mit studio til et “fremvisningsmøde” hvor du ser de absolut bedste 15-30 motiver i farve og S/H fra fotograferingen – her kan billederne og produkter bestilles. Du kan forvente en leveringstid på 2 uger som kan variere alt efter hvilke produkter du ønsker at købe.