Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Little Nordic Photography V/Lea Boelskifte
CVR-nr. 34175616
Sigerstedgade 1 4 tv
1729 København V

Studio adresse,

Sønder Boulevard 30 st tv
1720 København V

E-mailadresse: lea@littlenordicphotography.dk
Telefonnummer: +45 41274040

Betaling

Dankort, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express kan bruges for den valgte fotografering på littlenordicphotography.dk. Beløbet hæves på dit kort i løbet af 2 arbejdsdage – eller book fotografering via e-mail, lea@littlenordicphotography.dk og betal din fotografering via faktura inden fotograferingen.

Produkter som købes efter fotograferingen – feks. rammer, print eller digitale filer betales inden levering fra Little Nordic Photography.

Levering

Efter fotograferingen fremvises de absolut bedste 10-35 uredigeret motiver i farve og S/H i et personligt online galleri, som sender til kunden pr. mail. ca 1 uge efter fotograferingen. Kunden har 1 uger til udvælgelse – de valgte billeder leveres 100% færdig redigeret ca 7-14 dage efter.

Galleriet kan forlænges og genåbnes mod et gebyr på 300 kr.

Billederne købes og leveres igennem en af de mulige produkt pakker. Alle motiver som købes som digitale billeder leveres i farve og i S/H.

Print, produkter og digitale filer som købes aftales en individuelt levering alt efter størrelsen af kundens bestilling.

Kunder som køber Digitale filer får dem leveres i “JPG format” 300 DPI i farve og s/h.

Digitale filer sendes igennem Pixieset.com – filerne skal downloades af kunden indenfor 1 uge fra modtagelse af linket. Får kunde ikke downloadet billederne indenfor 1 uge, kan de sendes igen mod et gebyr på 200kr.

Ophavsret

Fotograf Lea Boelskifte / Little Nordic Photography har ophavsretten over billederne.

Billeder som fremvises i kunde galleriet under udvælgelse på ikke kopieres, redigeres, modificeres eller på anden måde bruges.
Billederne som købes må ikke kopieres, redigeres, modificeres eller på anden måde ændres af andre end fotograf Lea Boelskifte.

Brug af billeder:
Billederne vil ikke blive brugt til markedsføring med mindre der er indgået en aftale – gives der accept til brug af billeder, kan Little Nordic photography bruge billederne til markedsføring, konkurrencer eller lignende.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din fotografering. Har du betalt på forhånd, kan det fulde beløb refunderes frem til dagen inden fotografering, ved at skrive en mail til lea@littlenordicphotography.dk. Skulle du, mod forventning, blive forhindret i at møde til det aftalte tidspunkt, kan fotograferingen flyttes til en anden dato såfremt Little Nordic Photography bliver kontaktet inden kl. 08.00 på dagen for fotograferingen.

Er der ikke betalt for fotograferingen på forhånd, kan aftalen flyttes til en anden dato såfremt Little Nordic Photography bliver kontaktet inden kl. 08.00 på dagen for fotograferingen. Når fotografering er afholdt kan prisen for fotograferingen ikke refunderes.

Print og produkter som er købt hos Little Nordic Photography kan ikke fortrydes efter at ordren er placeret og sendt til fotografen pr. mail.

Returnering

Ingen vare hos Little Nordic Photography er standard vare. Alle produkter bliver produceret med kundens egne billeder taget hos Little Nordic Photography, og kan derfor ikke returneres efter at de er taget, eller efter at et produkt er produceret efter kunden eget ønske.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage, såfremt betingelserne under afsnittet “fortrydelsesret” er overholdt.

Reklamationsret

Har du købt produkter, så som rammer, lærred el. andre produkter, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, fragtomkostninger pålægges kunden. Varen sendes til:

Little Nordic Photography v/Lea Boelskifte

Sigerstedgade 1 4tv.

1729 København V

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.Ved booking af fotografering ønsker vi gerne oplyst f.eks. terminsdato el. barnets fødselsdag.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Fortrolighedspolitik

Billeder taget hos Little Nordic Photography vil ikke blive brugt til tredjepart eller markedsføring, med mindre at der er indgået en aftale pr. mail.

Lovvalg og Værneting

Uoverensstemmelser mellem Little Nordic Photography v/ Lea Boelskifte og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.